Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta ki temsilcimiz Altınova Belediyespor 2. Haftada evinde Çanakkale Futbol Kulübü’nü ağırlayacak. 4 Ekim Pazar günü Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu’nda oynanacak 90 dakikayı İstanbul’dan Muzaffer Önder, Emrah Akkaya ve Yasin Aydın hakem üçlüsü yönetecek. Sarı Yeşilli temsilcimiz ligin ilk haftasında Gemlikspor’u deplasmanda 1-0 mağlup ederek evine flaş galibiyet ile dönmüştü.
Hafta boyunca çalışmalarını maçın oynanacağı Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu’nda teknik direktör Ertunga Kuşan nezaretinde yapan Altınova Belediyespor 90 dakikaya kenetlendi.
İyi sonuç alacaklarına inandıklarını belirten Kuşan,” Hafta sonunda evimizde oynayacağımız maçta iyi sonuç almayı bekliyoruz. Takım olarak uyum sağladık. Futbolcularıma ve taraftarlarımıza güveniyorum” dedi.
Taraftara çağrıda bulunan Altınova Belediyespor Genel Kaptanı Muhsin Kaya,” Futbolcularımıza ve taraftarımıza güveniyoruz. Bu maçta seyircimizin desteği ile Çanakkale karşısında iyi sonuç alacağız. Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral’da kulüp için hiç birşey esirgemiyor. Maddi manevi her zaman takımın yanında yönetim kurulu olarak kendisine, çalışma arkadaşlarına meclis üyelerine teşekkür ediyorum’ şeklinde konuştu. 
Editör: TE Bilişim