Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadında oynanan karşılaşmayı konuk İstanbul temsilcisi 4-0 kazanarak temsilcimizi bozguna uğrattı. Sarı Siyahlı ekibin golleri Oğulcan (2), Halil İbrahim ve Erdal’dan geldi. 90 dakika boyunca maçın baş hakemi Volkan Kırbaş’ın tutarsız kararları ise iki takım oyuncularını ve futbolseverleri çileden çıkardı.

Karşılaşmanın başlama düdüğüyle birlikte iki ekipte rakip kale üzerinde baskı kurmaya başladı. ilerleyen bölümde daha dengeli oynayan konuk Yenibosnaspor dakikalar 16’yı gösterdiğinde defansın arasına iyi sızan Oğulcan ceza sahasına girer girmez sert şutuyla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden 1 dakika sonra Altınova’da Emrah, rakibiyle girdiği mücadelede sakatlanarak acı içerisinde sahayı terk ederken temsilcimizin oyun planı alt üst oldu.

Karşılaşmanın 31. Dakikasında ise sol köşe gönderinden korner atışı kullanan Yenibosna’da ceza sahası içinde  Halil İbrahim, bomboş pozisyonda kafayı vurdu ve temsilcimizin ağlarını 2. Kez havalandırarak skoru 2-0’a getirirken bu gol ilk yarının da skorunu tayin etti.

Maçın ikinci 45 dakikasında Altınova Belediyespor’un hakim olması beklenirken tam tersi oldu. Yenibosnaspor 51. Dakikada ani geliştirdiği atakta gol perdesini açan Oğulcan, kaleci Mehmet’i ikinci kez avladı ve skoru 3-0’a taşıdı. Bu golün 10 dakika sonrasında Erdal, kalecinin sağından meşin yuvarlağı bir kez daha filelerimize gönderdi ve durum 4-0 oldu. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Altınova, evinde İstanbul temsilcisine 4-0 yenildi. Bu sonuçla Altınova, 3 puanda kaldı ve 10.sıraya geriledi. İkinci haftayı da galibiyetle noktalayan Yenibosnaspor ise liderliğini korudu.

B.A.L.

Stat: Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu

Hakemler: Volkan Kırbaş *, Ahmet Göçmen *, Bırak Celep *

Altınova Belediyespor: Mehmet *, Semih *, Fatih *, Kudret *, Emrah Tanta ?(Dk. 17Hasan Basri **), Emrah Çofa *(Dk. 72 Burak *), Semihcan *, Abdullah *, Cenk *, Uche *, Mahi *(Dk. 57 Rıza Burak **)

YENİBOSNASPOR: Özgür ***, Mehmet ***, Ufuk ***, Burkay ***, İsmail ***, Engin ***, Halil İbrahim ****, Özgür ****, Oğulcan ****(Dk. 66 Fatih *), Emin ***, Semih *** (Dk. 53 Erdal *)

Goller: Dk. 16 ve 51 Oğulcan, Dk. 30 Halil İbrahim, Dk. 61 Erdal (Yenibosnaspor)

Sarı Kartlar: Mahi, Kudret (Altınova Belediyespor)

Editör: TE Bilişim