Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta ki temsilcimiz Altınova Belediyespor, 10 günlük Bolu kampını tamamlayarak Yalova’ya döndü. Abant’ta 3 hazırlık maçı oynayan Sarı Yeşilliler 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.
Kampı değerlendiren Altınova Belediyespor Genel Kaptanı Muhsin Kaya,” Bolu’da ki kamp sürecimizi iyi geçti. 29 Ağustosta ki kupa maçına odaklandık” dedi.
Bu sezon Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluğu hedefleyen Altınova Belediyespor, Bolu kampını tamamlayarak tesislerinde çalışmalarına başladı. Ziraat Türkiye Kupası’nda Edirnespor ile karşı karşıya gelecek Sarı Yeşilliler ön eleme turunu geçmek istiyor.
Altınova Belediyespor Genel Kaptanı Muhsin Kaya, “Kamp dönemi iyi geçti. 3 hazırlık maçı yaptık. Bu kampta eksiklerimizi gördük ve bu eksikleri gidermek adına, teknik heyetimizin raporu doğrultusunda çalışmalarımızı Altınova’da sürdürüyoruz. 29 Ağustos’ta sahamızda Edirnespor ile kupa maçı oynayacağız. Bu karşılaşmada saha avantajımız ve seyircilerimizin desteğiyle galip gelip, bir üst tura adımızı yazdırmak istiyoruz. Saat 16.30’da taraftarlarımızı bizi desteklemeye bekliyoruz. Tur atlayan taraf olmak istiyoruz ve bunu da başaracak güçteyiz” dedi.

 

Editör: TE Bilişim