Altınova Belediyespor:5 Gemlikspor:0
Bölgesel Amatör Lig 11. Grup 14. Hafta maçları kapsamında saha ve seyircisi önünde Gemlikspor’u ağırlayan Altınova Belediyespor maçı 5-0 kazandı. 
Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda oynanan maçta Sarı Yeşillilere 3 puanı ise Oğulcan, Ahmet Ceran (2), Abdullah Harun, Hakan Yazıcı attıkları gollerle getirdiler.Puanını 22’ye yükselten Altınova Belediyespor grupta üçüncü sıraya kadar yükselirken, Gemlikspor ise son sırada kaldı.
Cansu Kanca, İsmail Tulumbacı ve Berkay Abay’ın yönettiği karşılaşmaya iki takımda kontrollü başlarken, takımlar devre arasına 0-0’lık eşitlikle gitti. İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Altınova Belediyespor 66’da Oğulcan ile gol perdesini açarak 1-0 öne geçti. Bulduğu golle şahlanan temsilcimiz 69’da Ahmet Ceran, 76’da ise Abdullah Harun’un golleriyle farkı 3’e çıkarttı. Gole doymayan Altınova Belediyespor’da Ahmet Ceran 88’de birkez daha sahneye çıkarak skor tabelasında takımını 4-0 öne geçirdi. Maçta son sözü 90. Dakikada Hakan Yazıcı söyledi ve takımını sahadan 5-0’lık galibiyetle ayrılmasını sağladı. Altınova Belediyespor böylelikle Gemlikspor’dan 6 puan çıkartmış oldu. 
Editör: TE Bilişim