Sarı Yeşilli ekip son 4 maçta topladığı 8 puanla zirveye ortak olurken averajla haftayı 4. Sırada kapatmıştı. Teknik Patron Resul Kuzu’nun öğrencileri hafta boyunca Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda Gebze maçının provasını yaparken, yaptığı çift kale maçın ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Geçtiğimiz hafta sonunda evinde Bursa ekibi İnegöl Gençlergücü’nü ilk ve ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup eden Altınova’da moraller üst seviyede bulunurken, hedef Gebze deplasmanından puan yada puanlarla dönmek olarak belirlendi. Pazar günkü zorlu kapışma öncesinde 11 puanı olan Altınova Belediyespor, averajla 4.sırada bulunuyor. 10 puandaki Gebzespor ise 5.sırada yer alıyor.

 “Kazanmak için mücadele edeceğiz”

Genç ve güçlü bir ekibe sahip olduklarını Gebzespor’u mağlup etmelerinin sürpriz olmayacağını belirten Altınova Belediyespor Teknik Direktörü Resul Kuzu, “Son 4 haftada 8 puan topladık. Moral ve motivasyon adına üst seviyede. Evimizde en son oynadığımız maçta İnegöl Gençlergücü’nü 2-0 mağlup ederek taraftarımızı sevindirdik. Camia olarak büyük bir sevinç yaşıyoruz. Şimdi önümüzde Gebzespor maçı var. Bu karşılaşmayı kazanırsak sürpriz olmaz ve bunu da başarabilecek güçteyiz” diyerek açıklamalarına son verdi.

Editör: TE Bilişim