İlk hazırlık maçında Bursa’da Bursa Nilüferspor ile yapan Sarı Yeşilliler 2-0 öne geçtiği mücadeleyi son dakikalarda yediği gollerle 3-2 kaybetmişti. Resul Kuzu nezaretinde 1 Ağustostan bu yana sıkı bir şekilde lige hazırlanan Altınova Belediyespor bugün saatler 17:30’u gösterdiğinde Yalova Atatürk Stadyumunda Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Çanakkale Dardanelspor ile 2. Hazırlık maçını yapacak.

Kaya,”2 yada 3 transfer daha yapacağız”

14 Eylül 2014 tarihinde başlayacak lig öncesinde hazırlıklarını sürdüren Altınova Belediyespor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı Yeşilli ekibin Genel Kaptanı Muhsin Kaya, teknik heyetin raporu doğrultusunda 2 yada 3 transfer daha yapmayı düşündüklerini söyledi. Şuana kadar 8 oyuncuyu kadrolarına kattıklarını belirten Kaya,“1 orta saha, 1 kaleci ve 1’de sol açık alarak transferi kapatmayı planlıyoruz. İmkan bulabilirsek ligin başlamasına kısa bir süre kala kamp yaparak lige bomba gibi girmek istiyoruz” dedi.

Zor bir gruba düştüklerini ancak iyi bir ekip olduklarını belirten Altınova Belediyespor Genel Kaptanı Muhsin Kaya, hedeflerinin iyi futbol ve üst sıralar olduğunu dile getirdi.

Editör: TE Bilişim