Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcimiz Altınova Belediyespor ilk hazırlık maçında kazanmayı başardı. Yaptığı flaş transferlerle dikkat çeken ve sezon sonunda 3. Lige yükselmek isteyen Sarı Yeşilliler, evinde Adapazarıspor’u ağırladı.
Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu’nda oynanan maçı Altınova Belediyespor, Erokspor’dan transfer edilen Sadettin Kayalar’ın ilk yarıda kaydettiği golle 1-0 kazandı.
“Arzuladığımız şampiyonluğu yakalayacağız”
Karşılaşma sonrasında değerlendirmede bulunan Altınova Belediyespor Sportif Direktörü Abdurrahman Güneş,” Yaklaşık 3 aydır yoğun bir tempoda çalıştık yaklaşık 70 tane oyuncuyla görüşme yaptık. Bazı oyuncular ile anlaştık anlaştığımız oyuncular kaçtı gitti. Yılmadık yine oyuncu bulduk. Halen de buluyoruz çünkü Altınova belediye Başkan'ımız Dr. Metin Oral, kulüp
başkanımız Sedat Ok, başkan yardımcımız Fevzi Arıcı ve yönetim kurulumuzun desteğini arkamıza alarak iyi işler yapmaya çalıştık. Futbolcularımıza verdiğimiz peşinatlarımızı günü gününe ödedik. Genç koşan bir takım yaptık. Eksiklerimiz var. Ama şunu açıkça söylüyorum başkanımız ve yönetimimizden Allah razı olsun. Verdikleri her sözü tutuyorlar. Teknik heyetimiz ve futbolcu kardeşlerimiz ile el ele vererek arzuladığımız şampiyonluğu inşallah yakalarız. Böyle değerli insanlar için yüreğimizi ortaya koyarak taşın altına elimizi sokarak kenetlenip başarıyı yakalamak boynumuzun borcu. Rabbim yar ve yardımcımız olsun inanmak başarmanın yarısıdır. Haydi Altınova Belediyespor taraftarınla bütünleşerek neden olmasın diyerek kolej havasıyla gücümüzü gösterelim” dedi.
“Altınova Belediyespor’a teşekkür ediyorum”
Adapazarıspor Başkanı İbrahim Aygün,” Altınova Belediyespor ile takımımız ilk hazırlık maçını oynadı. İki takımda alışma dönemi yaşıyor. Maç öncesi ve sonrasında yaşanan dostluk ise görülmeye değerdi. Altınova Belediyesi Sportif Direktörü önceki dönem Adapazarıspor un hocalığını yapmış Abdurrahman Güneş’e, kulüp Başkanı Sedat Ok’a, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’a ve yönetim kuruluna gösterdikleri ev sahipliğinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bu maçın rövanşı İki takımın kamp dönüşü Adapazarı’nda yapılacaktır” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim