Altınova Belediyespor’da iç transferde Kemal Badatlı ile anlaşma sağladıktan sonra dış transferde ise Barış Boylu’yu kadrosuna kattı. Sarı Yeşillilerin Sportif Direktörü Abdurrahman Güneş’le görüşen 31 yaşındaki tecrübeli defans oyuncusu anlaşma sağlayarak kendini Altınova Belediyesporlu yapan imzayı attı.
Bir buçuk yıldır İstanbul ekibi Zeytinburnu 1957 forması giyen geçen sezon 22 maçta görev alırken, 1’de gol atma sevinci yaşadı. BAL’da 96 maça çıkan Boylu 4’de gol attı. Alibeyköy’de futbol hayatına başlayan deneyimli stoper İncirlikspor, Galata, Ramispor, Kuştepespor, Erokspor takımlarının ardından son olarak Zeytinburnuspor forması giydi.Gelecek sezon Altınova Belediyespor forması giyecek olan Barış Boylu,” Beni isteyen 4 takımla görüşme yaptım. Beni transfer etmek isteyen takımlara öncelikle teşekkür ederim. Kararımı Altınova Belediyespor’dan yana kullandım. Abdurrahman hocamızın bende emeği çoktur. Alibeyköyspor altyapısından hocam olan Abdurrahman Güneş’in benim üzerimde çok hakkı vardır. Her sezon kendisi beni transfer etmek isterdi. Kısmet bu seneye oldu. Kendisine olan vefa borcumu bu sezon iyi oynayarak ödemek istedim. Transferim iki taraf içinde hayırlı olsun” dedi.
Altınova Belediyespor Sportif Direktörü Abdurrahman Güneş,” Barış Boylu’yu çocukluğundan beri tanırım. Kendisi Bölgesel Amatör Ligi bilen, tecrübeli ve dengeli bir oyuncu. Takımımıza kesinlikle katkı sağlayacaktır. Transfer hayırlı olsun” şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim