Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcimiz Altınova Belediyespor,  önceki gün Ümit Akbaş, Salih Topyay ve Mesut Özgür’ün ardından Kestel Belediyespor’dan Mustafa Demirci ve Halide Edip Adıvarspor ile şampiyonluk yaşayan Özgür Şengüler ile sözleşme imzaladı. Art arda yaptığı transferlerle dikkat çeken Sarı Yeşilliler böylelikle Murat Gülbaba ile başlayan dış transfer atağında 5 yeni ismi kadrosuna katmış oldu.
Teknik patron Ertunga Kuşhan ve Sportif Direktör Abdurrahman Güneş, 2 oyuncuyla görüştükten sonra resmi sözleşmeye imza attı. Futbola Avcılar Belediyespor’da başlayan Özgür Şengüler, sonrasında İstanbulspor’da profesyonel olurken Büyükçekmece Belediyespor, Yenibosnaspor, Çanakkalespor FK’da 2015-2016 sezonunun ilk yarısını geçirdikten sonra Halide Edip Adıvarspor’a transfer olarak şampiyonluk yaşadı. 
Futbola Yeşil Bursa takımında başlayan sağ kanat oyuncusu Mustafa Demirci, sonrasında Kahramanmaraşspor, Adıyamanspor, Ümraniyespor, Bayrampaşaspor, Ankara Demirspor ve Orhangazispor formalarını giydikten sonra geçen sezonu Bölgesel Amatör Lig ekibi Kestel Belediyespor’da tamamladı. 
Altınova Belediyespor Sportif Direktör Abdurrahman Güneş,” Şuana kadar birçok kaliteli oyuncu ile anlaşma sağladık. Mustafa Demirci ve Özgür Şengüler’de istediğimiz oyuncular arasındaydı. İki oyuncunun da kariyeri çok iyi hem Mustafa’nın hem de Özgür’ün takımımıza büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Transferlerin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyor takımımıza hoş geldiler diyorum” dedi. 
Editör: TE Bilişim