Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcimiz Altınova Belediyespor’un Genel Kaptanı Muhsin Kaya, takımının oynadığı 2 hazırlık maçında da mağlup olması sonrasında açıklamalarda bulundu. Hazırlık maçlarının ölçü olmayacağını dile getiren Kaya, Altınova Belediyespor’un temposunu artırarak lige en iyi şekilde hazırlandığını dile getirdi. 
Nilüferspor ve Çanakkale Dardanelspor yenilgilerinin kendileri için bir ölçü olmadığını savunan Kaya, Nevşehir’de kampa gireceklerini söyledi. 
Sezona hazır bir şekilde gireceklerini belirten Genel Kaptan Kaya, “Şimdiye kadar iki hazırlık maçı oynadık. İlk hazırlık müsabakamızda Nilüferspor’a 3-2 yenildik. İkinci karşılaşmamızda ise Çanakkale Dardanelspor’a 4-1’lik skorla mağlup olduk. Şunu biliyoruz ki hazırlık maçları ölçü değil. Hazır olmadan iki maça da çıktık. En iyi şekilde eksikliklerimizi gidermeye çalışıyoruz ve hazırlıklarımız da bu yönde devam ediyor. Şuanda tempo artarak sürüyor. Sabah akşam çift antrenman yaparak takımımız, teknik direktör Resul Kuzu yönetiminde yeni sezona hazırlanıyor” diyerek iddialı olduklarını ortaya koydu.  
“Grubumuz hem güçlü hem de iyi” 
Güçlü ve iyi bir gruba düştüklerini belirten Altınova Belediyespor’un Genel Kaptanı Muhsin Kaya, “İyi bir gruba düştüğümüze inanıyorum. Güzel maçlar olacak, çetin geçecek. Kimse kimseye kolay lokma olmayacak. Elimizden gelenin en iyisini yaparak bu ligde mücadele edeceğiz. Gruptaki bütün takımların zirve için iddiası bulunuyor ve biz de takımımızın adına yakışır şekilde rakiplerimize karşı boy göstereceğiz. 23-30 Ağustos tarihleri arasında Nevşehir Avanos’ta gerçekleştirilecek 7 günlük kampımız olacak. Altınovalı hayırsever bir iş adamı, takımımızı Nevşehir’deki kampa gönderiyor” diyerek sözlerini tamamladı.  
Editör: TE Bilişim