Sarı Yeşilli ekibin teknik sorumlusu Abdurrahman Güneş sosyal medya hesabından “Biran evvel başlasın” notu düşerek gerekçeli yazıyı sosyal medya hesabı üzerinden spor kamuoyuyla paylaştı.

Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Bölgesel Amatör Lig ve yerel amatör ligler için Ekim ayı sonuna kadar oynatmama kararı almış sonrasında ki durumun gözden geçirileceğini açıklamıştı.

Ancak Türkiye’nin birçok noktasından gelen futbolcular İstanbul’da başlattıkları eylem sonrasında seslerini Gençlik ve Spor Bakan Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na duyurmuşlardı. Gelinen bu nokta sonrasında Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu(TASKK) Bölgesel Amatör Lig(BAL)’da mücadele edecek takımlardan tavsiye yazısı istedi.

2020-2021 sezonunda ilimizi BAL’da temsil edecek iki takımdan bir tanesi olan Altınova Belediyespor ise tavsiye yazısında,” Türkiye Futbol Federasyonu’nun 23/09/2020 Çarşamba günü almış olduğu karara istinaden kulübümüzün 2020-2021 sezonu Amatör Liglerin başlatılması hakkındaki görüşleri istenmektedir. Geçirmekte olduğumuz olağanüstü günlerde bir nebze olsun gençlerimizin yanında olmak amacıyla 2020-2021 Amatör Futbol Müsabakalarının gerekli bütün tedbirler alınarak oynatılmasını Altınova Belediyespor kulübü olarak arzu etmekteyiz” ibareleri yer aldı.

Editör: TE Bilişim