Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta ki temsilcimiz Altınova Belediyespor, ikinci yarının ilk haftasında bugün saha ve seyircisi önünde Gemlikspor’u ağırlıyor. Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda oynanacak maç 13:30’da başlayacak. Kritik maçı Edirne Bölgesinin bayan hakemlerinden Cansu Kanca yönetecek. Kanca’nın yardımcılıklarını Tekirdağ bölgesinden İsmail Tulumbacı ve Berkay Daban üstlenecek. 
Bugün oynanacak maçlar öncesinde Sarı Yeşilli temsilcimiz 19 puanla sekizinci sırada yer alırken, 3 puana sahip Bursa ekibi ise son sırada bulunuyor. Mehmet Can Katipoğlu ve Mehmet Utku Kukul’un takımdan ayrılması sonrasında Altınova Belediyespor, Kocaelispor’dan Yasin Tektaş’ı kadrosuna katmıştı.
Altınova Belediyespor antrenörü Ertunga Kuşhan,” Antalya’da iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Ardından tesislerimizde Gemlikspor maçı hazırlıklarımızı sürdürdük. İkinci yarıya galibiyetle başlamak istiyoruz. Rakibimiz karşısında sahaya tam kadro olarak çıkacağız. Gemlikspor şuanda son sırada ancak. Futbol oynanmadan kazanılan bir spor değil. Bu yüzden maçı kazanmak için takımca kenetlendik. İnşallah 90 dakikanın bitiş düdüğüyle birlikte galip gelen taraf biz olacağız” dedi. 
Editör: TE Bilişim