Antalya’da 2. Yarı hazırlıklarını sürdüren Altınova Belediyespor ikinci hazırlık maçını yaptı. Kemer’de  bulunan Limak Arcadia Golf & Sport Resort’ta kamp yapan Sarı Yeşilliler, Çal Belediyespor’un ardından Kütahyaspor ile karşılaştı. İlk hazırlık maçını 3-0 kazanan Kaya Tevfik Saygılı’nın öğrencileri ikinci maçında 1-1 berabere kaldı. Temsilcimizin golü Yasir Akan’dan gelirken, Kütahyaspor’un sayısı ise Gürcü oyuncu Vili İsiani kaydetti.
Limak Atlantis Otel Futbol Sahasında oynanan maçın ilk 15 dakikası orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Kütahyaspor, 38. Dakikada Atalay'ın enfes ortasında Barış Civelek kafayla topu ağlara gönderdi ancak hakem ofsayt kararıyla golü geçersiz saydı.
İkinci devre ortada başlarken 61.Dakikada Melih Kılıç soldan hareketlenen Barış'ın koşu yoluna güzel bir top attı. Bu topu alan Barış soldan rüzgar gibi giderek içeriye çevirdi ve Gürcü oyuncumuz Vili İsiani bekletmeden vurarak takımımızı 1-0 öne geçirdi.
70.Dakikadan sonra ise Kütahyaspor oyundan düşmeye başlarken, Altınova Belediyespor ciddi tehlikeler yaratamaya başladı. Kaya Tevfik Saygılı’nın ekibi 86. Dakikada geliştirdiği atakta Yasir Akan penaltı noktası üzerinden sol ayağıyla klas bir vuruş yaparak skoru dengeledi.

 

Editör: TE Bilişim