Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta 19. hafta müsabakaları kapsamında Altınova Belediyespor ile Beykozspor 1908 A.Ş. 17 Şubat Pazar günü saat 13.30’da Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda karşı karşıya gelecek.

Temsilcimizde Armutlu Belediyespor maçında kırmızı kart gören kaleci Murat Alkan ve orta sahanın bel kemiği İlker Baş cezalı oldukları için Beykozspor maçında forma giyemeyecek.

Hafta arasında erteleme maçı sonrasında kendi tesislerinde kampa giren Altınova Belediyespor maçın oynanacağı Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda yaptığı son antrenmanla maç saatini beklemeye başladı.

Beykoz karşısında 3 puan almaktan başka bir şey düşünmediklerini söyleyen Altınova Belediyespor teknik patronu Okan Yılmaz,” Armutlu Belediyespor karşısında ummadığımız bir mağlubiyet aldık. Bu mağlubiyeti hafta sonunda evimizde oynayacağımız Beykoz maçı ile unutmak istiyoruz. Bu maçta cezalı olan İlker ve Murat’tan yararlanamayacağız. Oyuncularıma güvenim sonsuz ve Beykoz karşısında 3 puan alacağımıza inancımız tam” diyerek sözlerini noktaladı. 

Editör: TE Bilişim