Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta liderlik koltuğunda oturan Altınova Belediyespor, Gürcü oyuncular Guram Shetsiruli ve Sandro Bakhia’yı denemeye aldı.
1990 doğumlu orta saha oyuncusu Shetsiruli ülkesinde Sulori Vani takımında forma giyerken, 1993 doğumlu forvet Bakhia ise FC Kolkheti-1913 Poti’de oynarken BAL’daki temsilcimiz ile çalışmalara katıldı.
İlk yarıyı Yeni Çanspor maçıyla tamamlayacak olan Sarı Yeşilliler, elini çabuk tutarak teknik patron Kaya Tevfik Saygılı’nın verdiği rapor doğrultusunda 2 Ocak 2018’de başlayacak ara transfer dönemi için çalışmalarına başladı.
Altınova Belediyespor Sportif Direktörü Abdurrahman Güneş,” Transfer raporu hazırladık. Eksik gördüğümüz yerleri en kaliteli isimlerle doldurmak istiyoruz. Bu doğrultuda Gürcü oyuncular Guram Shetsiruli ve Sandro Bakhia’yı denemeye aldık. Kaliteli isimler ve bizle devre arasında çalışacaklar. İstediğimiz seviyeye gelmeleri halinde sözleşme imzalamayı düşünüyoruz. İkinci yarı bizim için çok daha zor geçeğini biliyoruz. Hedefimiz olan şampiyonluk için çok daha fazla çaba sarf etmemiz gerekecek. Bu yüzden kadro derinliği takımımızı alternatif yönünden zenginleştirmek istiyoruz” şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim