Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Altınova’nın Çavuşçiftliği bölgesine yapılan spor salonunun geçici kabulünün yapıldığını açıkladı. 250 seyirci kapasiteli spor salonu Altınova’nın uzun süredir hasret duyduğu salon sporları ihtiyacını karşılayacak. Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, yapımı tamamlanan ve hizmet vermeyi bekleyen Altınova Spor Salonu’nda son incelemeleri gerçekleştirdi. 
Salonun spor konusunda ilçeye renk katacağını belirten Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral,” Spor salonumuzun inşaatı tamamen bitti. Çevre düzenlemesi yapılıyor. Her haliyle mükemmel oldu. Biz de salon sporlarına daha da ağırlık vereceğiz. Gençlerimiz ve spora ilgi duyan herkes burada aktivitelerini gerçekleştirecek’ diye konuştu.
250 kişi kapasiteli spor salonun Altınova’da spora çok şey katacağına inandığını belirten İl Spor Müdürü Metin Kaplan, “Yalova’ya yeni tesisler kazandırmaya devam ediyoruz. Altınova’nın ihtiyacını karşılayacak spor salonu ile yeni sporcular yetiştireceğiz. Yalova ve Altınova halkına hayırlı olsun” dedi.
2013 yılında ihalesi yapılan 250 seyirci kapasiteli Altınova Spor Salonu’nun Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından geçici kabulü gerçekleştirilmiş oldu. 
Editör: TE Bilişim