Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta şampiyonluğu kovalayacak olan Altınova Belediyespor, Bolu’da devam eden kampında tempo arttırdı. Yaptığı flaş transferlerle adından sıkça söz ettiren temsilcimiz, Abant’ta devam eden kampında oynadığı ilk hazırlık maçında ise Boluspor U-21 takımıyla 2-2 berabere kalmıştı.
Sezona teknik patron Ertunga Kuşhan’la motivasyonu yüksek şekilde start veren Sarı Yeşillileri, Bolu’da Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ile Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’da yalnız bırakmamış futbolcu ve teknik heyete moral vermişti. 31 Ağustosta Ziraat Türkiye Kupası ön eleme turunda boy gösterecek olan temsilcimiz ilk turu aşmak istiyor. Sarı Yeşilliler 10 günlük kamp süresi içerisinde 2 yada 3 hazırlık maçı daha yaparak kendini deneyecek.
Çalışmaların iyi geçtiğine vurgu yapan Altınova Belediyespor Genel Kaptanı Muhsin Kaya,“Yeni sezon hazırlıklarımız, Bolu Abant’ta devam ediyor. Teknik heyetimizin gözetiminde futbolcularımız, teknik direktörümüz Ertunga Kuşhan gözetiminde sıkı bir antrenman temposundan geçiyor. Hem lig hem de kupada mücadele edeceğiz. İki kulvarda da başarılı olup, ilimize ve ilçemize yakışır bir Altınova Belediyespor’u taraftarlarımıza sunma amacındayız. Çalışmalarımız iyi geçiyor. Bu sezon çok iyi işler yapacağımıza inanıyoruz ve bu yönde antrenmanlarımız devam ediyor.”

Editör: TE Bilişim