Teknik direktör Okan Yılmaz’ın verdiği rapor doğrultusunda hareket eden Yeşil Sarılı ekibin yöneticileri iç transferde takım kaptanı İlker Baş ile anlaşmaya varırken dış transferde de 6 futbolcuyu renklerine kattı.

2012-2013 sezonunda şampiyonluk hedefleyen ve transfer çalışmalarını bu doğrultuda sürdüren Sarı-Yeşilli temsilcimizde transfer komitesi transfer çalışmalarına hız verdi.

Teknik direktörlük koltuğuna yeniden Okan Yılmaz’ı oturtan Altınova Belediyespor ilk olarak İlker Baş ile yeniden anlaştı.

İç ve dış transfer harekatını titizlik içerisinde sürdüren Sarı-Yeşilli ekibimizde transfer komitesi, teknik patron Okan Yılmaz’ın raporu doğrultusunda Eskişehir Demirspor’dan 1989 doğumlu sol kanat oyuncusu Ozankan Düzgün, Mudanyaspor’un 1986 doğumlu stoperi Sezgin Horozoğlu, Merinosspor’da sağ kanat mevkiinde görev yapan 1989 doğumlu Uğur Boz, Oyak Renault’tan 1986 doğumlu stoper Melih Saydaç, Bursa Arabayatağıspor’dan 1993 doğumlu orta saha oyuncusu Bahadır İkican ve yine Bursa Arabayatağıspor’dan 1993 doğumlu sağ kanat oyuncusu Ali Limon’u kadrosuna katarakadeta transfer şova başladı. İç ve dış transfer çalışmalarının yanı sıra altyapı antrenörlerinin teknik direktör Okan Yılmaz ile görüşmeleri neticesinde 6 futbolcu A takım kadrosuna katmış oldu.

Editör: TE Bilişim