Altınova Belediyespor Futbol Takımı Kaptanı Cihan Korucu’nun play-off müsabakası öncesi takımdan ayrılması, Kütahya Tavşanlı Stadı’nda oynanması gereken maçın Eskişehir’e alınması ve bir takım olumsuz gelişmeler sonunda Altınova Belediyespor Yönetimi, maça çıkmama alternatifinin de yer aldığı olağanüstü durum değerlendirme toplantısı yapacak.

“GÜVENİMİZ YOK”

Centilmenlik ve spor ahlakına aykırı gelişmelerin yaşandığı belirtilen Altınova Belediyespor Yönetimi tarafından yapılan açıklamada, “Futbolcularımıza gayri ahlaki teklifler ve tehditler yapılmakta. Güvenlik nedeniyle yapılan yer değişikliği bizde güvensizlik oluşturmuştur” denildi.

 “HAKEMİN TARAFSIZLIĞINA İNANMIYORUZ”

Oynanacak maçta hakemin tarafsız kalacağına inanmadıklarını belirten Sarı Yeşilli Yönetim,” Ali Cengiz oyunlarıyla küçük görülen takımımız ezilmek, sindirilmek istenmektedir. Tüm bu olumsuz gelişmeler ışığında Gebzespor ile yapılacak olan maçta hakemin de tarafsız olabileceğine inanmamaktayız. Tarafsız bir hakem atansa bile bu hakemimizin karşı taraftan gelebilecek olan baskılara göğüs gerebileceğine inanmıyoruz.Güçlü ve nüfuslu takımların, küçükleri her türlü oyunlarla dize getirerek bir yerlere getirilmek istenmesi spor ahlakına ve sportmenliğe sığmaz. En az büyük takımlar gibi biz de para ve emek harcıyor, alın teri döküyoruz. O zaman küçük takımları bu sahalara sürmeyin. Küçük takımlar büyük takımlara figüran yapılacaksa biz kenara çekilelim, herkes başının çaresine baksın” diyerek açıklamalarına son verdi.

Editör: TE Bilişim