Rakiplerinin dişli bir ekip olduğuna vurgu yapan Altınova Belediyespor Genel Kaptanı Muhsin Kaya, kendileri için zorlu 90 dakika olacağını söyledi.

Geride kalan 3 haftada Bursa ekibinin iyi mücadele ederek liderlik koltuğuna oturduğuna vurgu yapan Kaya,” İyi bir rakibe karşı oynayacağız. Bursa’nın en iyi ekiplerinden bir tanesi. Pazar günü ne kadar iyi olduklarını göreceğiz. Söyledikleri kadar iyi olup olmadığı, bizle yapacakları karşılaşmaya göre belirlenecek. Bir önceki hafta Sultan Orhan karşısında galibiyeti kaçırdık. Bizi, Emrah’ın sakatlığı ciddi anlamda sıkıntıya soktu. En iyi adamlarımızdan bir tanesiydi. Onun yerine oynayacak oyuncularımız da en iyi şekilde takımımıza katkısının olacağına inanıyoruz. İnşallah Pazar günü iyi bir sonuçla taraftarımızı sevindiririz” dedi.

“Emrah’ın Sakatlığı Bizleri Etkiledi”


Yenibosna maçındaki yenilgiden çok Emrah’ın uzun süreli sakatlığına üzüldüklerini belirten Altınova Belediyespor Genel Kaptanı Muhsin Kaya,” Yenibosna müsabakasında mağlubiyetten çok Emrah’ın sakatlığına üzüldük. Bu takım 4 gol yiyecek ekip değil. Çok iyi bir kadromuz var ama bu futbolda her şey var. Hiç umulmadığı anda her şey olabiliyor. Şimdi önümüzde Elmasbahçeler müsabakası var. Taraftarlarımızı da takımlarını desteklemek için tribündeki yerlerini almalarını istiyoruz. Takımda ufak tefek sakatlıklar var ancak maç gününe kadar Rıza, Semih ve Cenk’in durumları belli olacak. Oynamayacak tek isim var o da Emrah. Bu oyuncumuzun en az 6 ay sahalarda olamayacak durumda olması bizim için çok büyük eksiklik. Ön çapraz bağlarında ciddi bir sakatlık var. Oyuncumuz ameliyat oldu. 6 ay sonra sahalara dönebilecek” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Editör: TE Bilişim