Geçtiğimiz senelere oranla daha dar bir maddi güçle yola devam edecek Yeşil Kırmızılı ekibin yönetim kurulu, transferde geçtiğimiz senelerde yaptığı hataları tekrar etmek istemiyor.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında kadrosuna kattığı Okan Yılmaz’ı bitime 7 hafta kala oyuncu-antrenör olarak göreve getiren Altınova Belediyespor’da, Okan Yılmaz ile yeniden anlaşılmasının ardından yeni sezon harekatı başlıyor.

Transferde kalitesi belli ve ahlaklı oyuncuları kadrosuna katarak genç ve tecrübeli isimleri harmanlayacaklarını belirten Altınova Belediyespor’un çiçeği burnunda yeni teknik patronu Okan Yılmaz, “Yönetim Kurulumuzla birlikte transfer konusunda birlikte hareket ederek kadromuza kaliteli, gelecek vaat eden ve maliyeti düşük futbolcular kazandıracağız.

Genç oyuncularla tecrübeli futbolcuları harmanlayarak yeni sezonda rakiplerin çekindiği bir Altınova Belediyespor oluşturma arzusundayız. İstanbul, Bursa, Kocaeli, Balıkesir ve diğer illerimizden sporcuların katılacağı futbolcu seçmeleri yaparak bu seçmelerden en az 3-4 oyuncuyu kadromuza katmak istiyoruz. Geçtiğimiz sezon mücadele eden kadromuzdan yeni sezonda da kadroda görmek istediğimiz 4 sporcu var bununla ilgili hazırlamış olduğum raporu yönetim kurulumuza sundum. Yeni sezon öncesinde 7-8 transfer yaparak kadromuzu oluşturacağız. Eksik olan mevkilere nokta transferler yaparken, kulübümüzün menfaatlerini de her zaman ön planda tutacağız” şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim