2017-2018 sezonunda da ilimizi Bölgesel Amatör Ligdeki temsil edecek olan Altınova Belediyespor iç transfer görüşmelerine başladı.
Tevfik Kaya Saygılı’nın ayrılmasıyla birlikte teknik direktör arayışı içerisine giren Sarı Yeşilliler bir yandan transfer görüşmelerini de sürdürüyor.Kadrosundan Ahmet Ceran ve Oğul Can Aktaş’ı Yozgatspor’a  kaptıran Altınova Belediyespor 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Kemal Badatlı ile 1 yıllık anlaşmaya vardı.
2016-2017 sezonunda temsilcimiz ile 16 maça çıkan genç oyuncu 2 gol atma başarısı gösterdi. Altınova Belediyespor yöneticiler Muhsin Kaya ve Fevzi Arıcı, sportif direktör Abdurrahman Güneş’in yer aldığı imza töreninde Kemal Badatlı 1 yıllık yeni sözleşmeye imza attı. Sarı Yeşillilerin iç transfer görüşmeleri devam ederken, önümüzdeki günlerde anlaştığı diğer futbolcularla sözleşme imzalaması bekleniyor.
Hendekspor ve Serdivanspor formalarını terleten Badatlı, Kocaalispor forması giydikten sonra geçtiğimiz sezon Altınova Belediyespor’a transfer olmuştu.

Editör: TE Bilişim