3 Eylülde Tekirdağ Namık Kemal Stadında Tekirdağspor ile kupa maçına çıkacak Altınova Belediyespor oynadığı 3 hazırlık maçının 2’sini kazanmayı başardı.

Sarı Yeşilliler, 23 Ağustos’ta başlayan Nevşehir Avanos kampı kapsamında şuana kadar 3 hazırlık karşılaşması oynadı. İlk maçında Yozgatspor ile karşılaşan temsilcimiz, rakibine 90.dakikada yediği golle 1-0 mağlup oldu. İkinci hazırlık müsabakasında Ordu Güzelyurtspor ile karşı karşıya gelen Altınova Belediyespor, güçlü rakibini ikinci yarıda Cenk’in kaydettiği tek golle 1-0 devirmesini bildi. Üçüncü hazırlık maçını önceki gün Karamanspor ile oynayan Sarı Yeşillilerimiz, ilk yarısı golsüz sona eren mücadelenin ikinci devresinde Harun’un golleriyle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Altınova, dördüncü ve son hazırlık mücadelesini yarın yapacak. Cumartesi günü oynayacağı hazırlık maçının ardından Sarı Yeşilli ekipAvanos kampını noktalayarak Yalova’ya dönecek ve 3 Eylül’de Tekirdağspor ile deplasmanda oynayacağı Türkiye Kupası ön eleme turu maçının hazırlıklarına ara vermeden Yalova’da sürdürecek.

 

Editör: TE Bilişim