Bölgesel Amatör Ligin gediklilerinden Altınova Belediyespor iç ve dış transferde görüşmelerini sürdürüyor. Sarı Yeşilli ekibin  transfer komitesi iç transfer çalışmaları kapsamında Melih Uygun Özer ve Kudret Kızaklı ile yeniden anlaşma sağladı.
Altınova Belediyespor Genel Kaptanı Muhsin Kaya, iç transferde 4 yada 5 isimle anlaşma sağladıktan sonra dış transere yöneleceklerini söyledi.
İç transferin bitmesiyle dış transfere yöneleceklerini söyleyen  Kaya, “Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda sunduğumuz teklifi kabul eden oyuncularla yeni sezonda tekrar bir arada olacağız. Bu bağlamda geçtiğimiz sezonki kadrodan 4 ya da 5 oyuncuyla devam etmeyi amaçlıyoruz. Geçtiğimiz yıl kadromuzda bulunan Melih Uygun Özer ve Kudret Kızaklı ile yeniden anlaşma sağladık. 2-3 oyuncu ile de anlaşıp iç transferi noktalamayı amaçlıyoruz. Daha sonra da teknik heyetimizin bizlere sunduğu rapor doğrultusunda dış transfere yöneleceğiz. Kale hariç hemen hemen her mevkiye kulübün menfaatlerini göz önünde bulundurup kaliteli transferler yapacağız” diyerek sözlerini tamamladı.
Editör: TE Bilişim