21 Eylül Pazar günü Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadında oynanacak maçta lideri ağırlayacak Sarı Yeşilliler hazırlıklarını teknik patron Resul Kuzu nezaretinde moralli bir şekilde sürdürüyor.

Sezona Bozüyük Vitraspor deplasmanında alınan galibiyet ve 3 puanla başlayan Altınova Belediyespor, Yenibosna maçına kenetlenmiş olarak çalışmalarını sürdürüyor.  Hafta başından itibaren kritik müsabakaya bilenen Sarı-Yeşilli temsilcimizde tek hedef lideri evine eli boş gönderip zirveye yerleşmek istiyor.

“Seriyi sürdürmek istiyoruz”

Sezona galibiyet ile başladıklarını söyleyen Altınova Belediyespor teknik direktörü Resul Kuzu,” Sezonu Bilecik’te Vitraspor karşısında açtık. İlk yarıda ki güzel oyunumuzu bulduğumuz 2 golle süsledik ve maçı 10 kişi tamamlamamıza karşın 2-1 kazandık. Oyuncularımı kutluyorum. Önümüzde zorlu 90 dakika var. Bu 90 dakikalık mücadelede grubun güçlü ekiplerinden Yenibosnaspor’u ağırlayacağız. Zevkli ve çekişmeli mücadele olacak. Seyircimizin önünde kazanarak galibiyet serimize devam etmek istiyoruz” dedi. 

Editör: TE Bilişim