Altınova Belediyespor Başkanı Dr. Metin Oral, alınan art arda galibiyetlerin kendilerini rahatlattığını dile getirerek, galibiyet serisine Bozcaada’da devam edeceklerine inandıklarını ifade etti.

Sezona istedikleri başlangıcı yapamadıklarını ancak son iki haftada hedefledikleri 6 puana ulaştıklarını

Belirten Altınova Belediyespor Teknik patronu Okan Yılmaz, “Büyükçekmecespor’un durumuna baktığımız zaman bu tip takımlar her zaman tehlikeli olur. Biz de bunu biliyorduk. Geçen hafta, Mudanyaspor karşısında kazanmış olduğumuz galibiyet vardı. Bu mücadeleyi de kazanıp, geçen haftakinin sevincini ikiye katlamak istiyorduk. Sezona kötü başladık ama benim hiçbir zaman direncim kırılmadı. Çünkü burada toplanan bütün oyunculara inanıyor ve güveniyorum. İnşallah Bozcaada’ya gidip orada da kazanarak, güzel bir galibiyetle dönüp yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

“Rahat nefes aldık”

Stresli haftaları geride bıraktıklarını üst üste alınan 2 galibiyetin nefes aldırdığını belirten Başkan Metin Oral,” Stresimiz vardı, özellikle Çanakkale maçından sonra. Bunu üstümüzden atamamıştık. Üst üste iki galibiyet biraz da olsa bizi rahatlattı. Son iki maçı kazanmamız bize iyi geldi. Şimdi önemli olan Bozcaadaspor’u deplasmanda yenerek galibiyet serisini sürdürmek. Biz, yönetim olarak teknik heyetimize ve futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.  

Editör: TE Bilişim