Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcilerimizden Altınova Belediyespor flaş bir transfere imza attı. Sarı Yeşilliler son olarak Orhangazi Belediyespor forması giyen Yasir Akan’ı kadrosuna kattı. Yaptığı transferlerle adından sıkça söz ettiren Altınova, hedefini ise 3. Lig olarak belirlemişti. Sportif Direktör Abdurrahman Güneş tarafından yürütülen transfer çalışmaları kapsamında sol kanadını Akan’la güçlendirdi.
Son olarak Orhangazi Belediyespor ile mücadele eden 1997 doğumlu olan oyuncu Medipol Başakşehirspor (İstanbul Büyükşehir Belediyespor)’un altyapısından yetişirken, Darıca Gençlerbirliği ve Galatasaray formalarını da terletti.
“Saygılı’nın yardımcıları belli oldu”
Öte yandan bu sezon yoluna Kaya Tevfik Saygılı ile devam eden Altınova Belediyespor’da yardımcı antrenörler belli oldu. Sarı Yeşilliler bu kapsamda Tuncay Pamuklar ve Kemal Toprak ile anlaşma sağladı.
9 gün boyunca kendi tesislerinde çalışacak olan Altınova Belediyespor ardından ise Kartepe’de kampa girecek. 10 gün boyunca Kartepe’de çalışacak Sarı Yeşilliler 4 hazırlık maçı oynayacak. Kampta 25 kişilik futbolcu kafilesi olacak.

Editör: TE Bilişim