Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluğu hedefleyen Altınova Belediyespor imza şov yaptı. Sarı Yeşilliler iç transferde 6, dış transferde ise 7 isme tesislerinde imza attırdı. İmza törenine başkan Sedat Ok, yöneticiler Fevzi Arıcı, Mustafa Yurt ve Sportif Direktör Abdurrahman Güneş katıldı.
Altınova Belediyespor dış transferde Körfez Belediye Hereke Yıldızspor’dan  İsmail İrvasa, Modafenspor’dan Umut Uysal, Ataşehir Çamolukspor’dan Oğuz Dalğıç, Mudanyaspor’dan Semih Can Civelek, Zeytinburnu 1957’den Barış Boylu, Gaziosmanpaşaspor’dan Emin Akyıldız ve Emin Soğuk’u kadrosuna kattı. Öte yandan iç transferde ise Mehmet Murat Gülbaba, Cihan Korucuoğlu, Salih Topyay, Kemal Badatlı, Mert Gülsar ve Ahmet Erkan’la yeniden anlaşma sağladı.
“Hedefimiz şampiyonluk”
İmza töreni sonrasında açıklamalarda bulunan Altınova Belediye Spor Kulübü Başkanı Sedat Ok,” 24 oyuncu ile anlaşma sağladık. Bunlardan dış transferde 7’si ile iç transferde ise 6’sı ile bugün sözleşme imzaladık. Diğer oyuncularımızla önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağız. Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurduk. Bu ligin en tecrübeli takımlarından bir tanesiyiz. Hocamız Kaya Tevfik Saygılı ile yeniden anlaşma sağladık. İşler istediğimiz gibi gittiği taktirde şampiyon olacağız” dedi.

 

Editör: TE Bilişim