Dardanelspor A.Ş.’nin gollerini Harun (3) ve Ensar kaydederken, Sarı Yeşilli ekibin tek golü Furkan’dan geldi.

Yalova’da seyircisinin önüne ilk kez çıkan Altınova Belediyespor, Dardanelspor A.Ş. maçı farklı kaybederek tat vermedi. Yalova Atatürk Stadyumunda oynanan maçı Ulusal Hakemimiz Sefa Demir’in yönetirken, yardımcılıklarını ise Serdar İla ve Uğur Akalp yaptı.

90 dakikanın başlama düdüğüyle birlikte iki ekipte etkili başladı. Sahada daha hazır görüntü veren Çanakkale ekibi Dardanelspor ilerleyen bölümde ağırlığını koydu ve dakikalar 9’u gösterdiğinde Esnar’ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Bu golden 3 dakika sonra kontra atağa kalkan 3. Lig temsilcisi bu kez Harun’un attığı şok golle skoru 2-0’a getirirken, bu gol ilk yarının da skorunu tayin etti. Müsabakanın ikinci yarısına Altınova Belediyespor etkili başlayan taraf oldu.

Maçın 52. dakikasında gelişen Yalova ekibinin atağında Furkan Sönmez attığı şık golle skoru 2-1’e getirirken aradaki farkı da 1’e indirdi. Mücadelenin son bölümlerine doğru yeniden oyunda kontrolü eline alan konuk Dardanelspor’un 90 ve 90+3. dakikalarda geliştirdiği ataklarda günün etkili isimlerinden Harun 2 gol daha kaydederek durumu 4-1 yaparak 90 dakikanın skorunu belirledi.

Daha önce Bursa’da yine Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Nilüferspor A.Ş.’ye 3-2 mağlup olan Altınova Belediyespor ikinci hazırlık maçında da Dardanelspor A.Ş. 4-1 yenilmekten kurtulamadı.

 

Editör: TE Bilişim