Bölgesel Amatör Ligde ki temsilcimiz Altınova Belediyespor kadrosunu sürpriz isimlerle güçlendirdi. Transfer bombalarını patlatan Sarı Yeşilliler, Mesut Özgür, İlker Nemli, Salih Topyay, Samet Pişkin, Ümit Akbaş’ı kadrosuna kattı.
Altınova Belediyespor Genel Kaptanı Muhsin Kaya, Ramazan Bayramı’nı beklemeden ellerini çabuk tutarak 5 isimle anlaşma sağaldıklarını söyledi.
Geçtiğimiz günlerde Murat Gülbaba’yla anlaşarak büyük sükse yapan Sarı Yeşilliler, bir dönem Yalovaspor’da da forma giyen son olarak Mudanyaspor formasını terleten defans oyuncusu Mesut Özgür, 2016-2017 sezonunda temsilcimizin formasını giyecek. 26 yaşındaki sağ bek, Yalovaspor’dan ayrıldıktan sonra Aydınspor 1923, Fethiyespor, Oyak Renaultspor, Yeşil Bursa ve Mudanyaspor formalarını giymişti. Sağ bekini Mesut Özgür’le güçlendiren Altınova, sol beklini ise Anamur Belediyespor’dan 26 yaşındaki Salih Topyay takviyesi ile direncini arttırdı. Defans hattını sağlama alan Sarı Yeşilliler Murat Gülbaba’dan sonra Adıyamanspor formasını terleten 26 yaşındaki İlker Nemli’yi de kadrosuna kattı.
Defans hattını sağlama alan Altınova Belediyespor orta sahasını ise Adapazarıspor’un dinamosu Samet Pişkin’i alarak güçlendirdi. Gebzespor’da forma giydikten sonra Sakarya ekibine gelen 23 yaşındaki oyuncu dinamizmi ile dikkat çekiyor. Sarı Yeşillilerin son transferi ise Medipol Başakşehir, Bursa Nilüferspor, Vefaspor ve son olarak Küçükköyspor formalarını giyen sol açık Ümit Akbaş oldu.
Altınova Belediyespor Genel Kaptanı Muhsin Kaya, “Yeni sezon için dış transferde daha önce Murat Gülbaba ile anlaşmıştık. Bu oyuncunun dışında görüştüğümüz isimleri bayramdan sonra açıklayacaktık. Ancak futbolcu kardeşlerimizle oturup konuştuk ve anlaşma sağladık. 5 yeni ve kaliteli isimle 2016-2017 sezonunda hem ligde hem kupa arenasında iddialı olacağız. Transferler hayırlı olsun” dedi.
Editör: TE Bilişim