Altınova Belediyespor Tekvando Takımı, ulusal ve uluslararası müsabakalarda boy gösterirken, sporcular haftanın 5 günü aralıksız antrenmanlara devam ediyor.
Altınova Belediyesi’nin yeni spor salonunun faaliyete geçmesiyle hızlanan salon sporları çalışmaları aralıksız devam ediyor. 150’yi aşkın lisanslı sporcusuyla güçlü bir tekvando takına sahip olan Altınova Belediyespor, Yaz Spor Akademisi’yle bu sayı 200’ü aştı.
ULUSLARARASI BAŞARI
Altınova Belediyesi Spor Salonu ve Altınova Vakıfbank İlköğretim Okulu Spor Salonlarında antrenman çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade eden Altınova Belediyespor Tekvando Antrenörü İsa Gündağ, “Yeni oluşan bir takım olarak kulüp olarak 2 kez kuşak imtihanı gerçekleştirdik. Milli Takım sporcularımızın yer aldığı takımımızda uluslararası başarı ve derecelere imza atmış öğrencilerimiz var. Amacımız bu başarıların artarak devam etmesi. Onun için de takım olarak uyum içinde çok çalışıyoruz.
Bize destekleri hiçbir zaman esirgemeyen ve tüm imkanları sunan Altınova Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral’a, belediye meclis üyelerimize, Kulüp Başkanımız Sedat Ok ve yönetimine sporcu kardeşlerim ve velileri adına teşekkür ederim ” dedi.

Editör: TE Bilişim