Çıksalınspor:1 Altınova Belediyespor:2
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta lider olan Altınova Belediyespor üst üste 7. Galibiyetini İstanbul’da aldı.
İkinci yarının ilk haftasında evinde Edirnespor’u mağlup eden Sarı Yeşilliler bu hafta ise deplasmanda Çıksalınspor’u aynı skorla devirdi. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan Kaya Tevfik Saygılı’nın ekibi ikinci yarıda yeni transferi Mustafa Topuz’un golleriyle sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrılarak evine 3 puanla döndü.
Beyoğlu Stadyumunda oynanan maça ev sahibi Çıksalınspor fırtına gibi başladı. Sarı Yeşilliler 4. Dakikada siyahi oyuncusu Musa Tijani’nin golüyle 1-0 öne geçti. Bu gol ilk 45 dakikanın da skorunu belirledi. Temsilcimiz ise ilk yarıda tutuk bir oyun sergiledi.
Ancak ikinci yarıda sahada bambaşka bir Altınova Belediyespor yer aldı. Sarı Yeşilli temsilcimizin yeni transferlerinden Mustafa Topuz 65’de sahneye çıkarak skoru 1-1’e getirdi. Bulduğu golle şahlanan Altınova galibiyet golünü aramaya başladı.
Maçta dakikalar 85’i gösterdiğinde Mustafa Topuz bir kez daha sahneye çıkarak takımını 2-1 öne geçiren isim oldu. 90. Dakikada ise Çıksalınspor geliştirdiği atakta maçın hakemi Mustafa Gökhan Keskin beyaz noktayı gösterdi. Ancak yardımcı hakem ofsayt gerekçesiyle penaltıyı iptal ettirince Altınova Belediyespor maçı 2-1 kazandı.

 

Editör: TE Bilişim