Bölgesel Amatör Liği’nde mücadele veren Altınova Belediyespor’un tesislerinin temeli atıldı. Altınova Belediyespor Spor Kompleksi’nin yeni sezona yetiştirileceği açıklandı.
Altınova Belediyesi Hersekzade Ahmet Paşa Stadyumu yanında yapılan spor kompleksi, bölgenin en modern tesisi olmaya aday.
KAPALI ALANI 980 METREKARE
Altınova Belediyespor Spor Kompleksi’ni projelendiren Altınova Belediyesi Fen İşleri Garaj Amiri İnşaat Mühendisi Kubilay Karaca, tesislerle ilgili yaptığı açıklamada, “Spor kompleksimiz 980 metrekare kapalı alana sahip olacak. Soyunma odaları, hakem odaları, malzeme odalarının yer alacağı komplekste 12 adet çift kişilik, 4 adet tek kişilik odalar olacak. Yataklı, fitnes salonlu, yemekhaneli bir spor kompleksi yapacağız” dedi.
ORAL’A TEŞEKKÜR
Altınova Belediyespor Bası sözcüsü Hasan Karabacak da tesisin yapımını sağlayan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’a camia adına teşekkür ederek, “Kulübümüz modern bir tesis kazanacak. Bu tesisi bizim için çok önemli. Artık çalışmalarımızı daha rahat bir ortamda gerçekleştireceğiz. Yeni sezona yönelik çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz” diye konuştu.
“ALTINOVA’YA YAKIŞIR TESİS”
Altınova’ya yakışır bir tesis yapmayı hedeflediklerini ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral da, “Tesisimizi yeni sezona hazırlamayı amaçlıyoruz. Bu eserin yapımında görev alan tüm arkadaşlarımı kutluyoruz” dedi.
Editör: TE Bilişim