Geçtiğimiz hafta sonunda oynanan U-13 Ligi A Grubu 4. Haftada iki güçlü takım Altınova Belediyespor ile Gençlerbirliği karşı karşıya geldi.

Amatör Saha 2’de oynanan karşılaşmada Gençlerbirliği Erdem’in 4 ve 15. Dakikalarda attığı gollerle sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Aldığı 3 puanla bir anda potaya giren Gençlerbirliği gelecek haftalar için iddiasını korudu.

2 nolu amatör sahada oynanan karşılaşmaya iki takımda kontrollü başladı. İlerleyen bölümlerde oyunda kontrolü eline alan konuk ekip gol için Altınova Belediyespor kalesine yüklenmeye başladı. Müsabakanın 4. dakikasında gelişen konuk ekibin atağında Erdem, meşin yuvarlağı Altınova Belediyespor ağlarıyla buluşturarak takımını 1-0 öne geçiren isim oldu. Erken bulduğu gol sonrasında avantaj yakalayan konuk ekip Gençlerbirliği oyunun kontrolünü eline alarak farkı arttırmak için rakip kaleye yüklenmeye devam etti. Karşılaşmanın 15. dakikasında gelişen Gençlerbirliği atağında ilk golün sahibi Erdem bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ve takımının ikinci golüne imzasını attı. Müsabakanın ilk yarısı konuk ekip Gençlerbirliği’nin 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında ev sahibi takım Altınova Belediyespor ve konuk ekip Gençlerbirliği’nin karşılıklı ataklarından başka gol sesi çıkmayınca mücadele konuk ekibin 2-0’lık galibiyetiyle tamamladı.

 

U-13

Stat: Amatör saha 2

Hakemler: Tolga Atasever***, İlker Karahasanoğlu***, Emirhan Fıçıcı***

Altınova Belediyespor: M.Ali**, Barış**, Y.Emre**, Mehmet**, Resul**, Z.Onur**, M.Emin**, Hasan**, Yusuf**, Eyüp**, Ö.Arda**

Gençlerbirliği: Esad***, Tolga***, Mert***, Burak***, Berk***, Şükrü***, Batuhan***, Onur***, Oğuzhan***, Erdem***, Engin***

Goller: Dk.4-15 Erdem (Gençlerbirliği)

Editör: TE Bilişim