Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul’un büyük önem verdiği Amatör Evi’nde çalışmalar son sürat devam ediyor.
İçinde birçok yeniliği barındıracak ve spor birimlerinin ihtiyacını karşılayacak olan Amatör Evi üç katlı olacak. Erbul, spor müzesinin içinde olacağı Amatör Evi için Yalova’ya ait fotoğraflarla geçmişi geleceğe taşımak istediklerini de altını çizdi.
Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul,” Amatör Evinde Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Türkiye Futbol Federasyonu İl Temsilciliği, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Yalova Şubesi, İl Hakem Kurulu, TFFHGD Yalova Şubesi, Saha Komiserleri Derneği, Yalova Futbol İl Tertip Komitesi, sicil, lisans, sporcu sağlık merkezi, spor müzesi ve fitness salonu bulunacak. Çalışmalarda sona gelindi. Yalova Belediye Başkanımız Vefa Salman'a, TASKK Genel Başkanı TFF İcra ve Yönetim Kurulu Üyesi Genel Başkanımız Sn.Ali Düşmez'e,Yalova Belediye Başkan Yardımcımız Halit Güleç ve Yalova Belediye Meclis Üyelerine Amatör Spora verdikleri destekten dolayı tüm kulüplerimizin ve taban birliklerinin adına teşekkür ederiz” dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim