Yılmaz, Demirspor ile Tavşanlı Belediyespor arasında oynanan ve yarıda kalan maçı konuk ekibin 8-0’lık skorla lehine tescil edildiğini, oynanamayan Gençlerbirliği-Altınova Belediyespor arasında ki müsabakanın akıbeti hakkında ilerleyen günlerde açıklama yapacaklarını söyledi.

Yapılan düzenleme hakkında bilgi veren Futbol İl Temsilcisi ve Tertip Komitesi Başkanı Hamdi Yılmaz,” Kurban Bayramı’nın hafta sonuna denk gelmesinden dolayı U-15 Ligi A Grubu, U-15 Ligi B Grubu, U-17 Ligi A ve B Grubu ile U-19 Ligi A ve B Gruplarında ki müsabakaları 1 hafta erteledik. Hafta sonunda Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcimiz Altınova Belediyespor’da maç yapmayacaktır. Ertelenen müsabakalar 1 hafta sonra 11-12 Ekim tarihleri arasında oynanacaktır. Önümüzde ki hafta sonu start alacak Yalova Süper Amatör Küme’de mücadele edecek takımlara da başarılar diliyorum. Güzel bir lig olmasını arzu ediyor hak edenin şampiyon olmasını diliyorum. Bu yüzden hafta sonunda ertelenen maçlar için kulüplerimizin bu hususta dikkatli olmasını temenni ediyor ve Kurban Bayramlarını kutluyorum” dedi.

“Antrenörsüz kulüpleri uyarıyorum”

Henüz bir antrenör ile sözleşme imzalamayan kulüpleri uyaran Futbol İl Temsilcisi ve Tertip Komitesi Başkanı Hamdi Yılmaz,” Bu yıl kulüplerimize antrenör konusunda yaptırımlar uygulayacağız. Antrenör ile sözleşme imzalamayan kulüplere müsemma göstermeyeceğiz. En az 1 kategoride mücadele eden takımların 1 antrenör ile sözleşme imzalaması gerekmektedir. Bunu yapmayan kulüplerimize yaptırımlar uygulayacağız. Bu konu ile ilgili Futbol İl Temsilciliği’nin ve Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun web siteleri, Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu binasında bulunan panoda gerekli maddeler ve bilgiler yer almaktadır. Ayrıca ben gerekli bilgileri kulüplerimize aktaracağım. Bunlara rağmen ben duymadım etmedim diyen kulüplerimizi ağır cezalar bekliyor” şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilişim