13-18 Ekim tarihleri arasında Amatör Spor ruhunu yansıtan Amatör Spor Haftası 81 ilde olduğu gibi Yalova’da da etkinliklerle kutlanacak.

Geçen yıl 30 Eylül-6 Ekim 2013 tarihleri arasında kutlanan etkinlikler kapsamında Masa Tenisinden güreşe, badminton, okçuluk, tenis ve bayan futbol müsabakaları yapılmış ve Yalovalıların büyük beğenisini kazanmıştı.

Bu yıl ki Amatör Spor Haftası etkinlikler 13 Ekim Pazartesi günü Yalova Postanesi önünden start alan ve Deprem Anıtı’nda son bulan yürüyüş ile start alacak. Deprem Anıtı’na Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından konulacak stant ile jimnastik gösterileri olacak. Etkinlikler kapsamında küçükler tenis turnuvası, Yalova ekibi ile Mudanya ekibinin karşılaşacağı hentbol müsabakası, judo turnuvası, Çiftlikköy Belediyespor ile Yalova Belediyespor arasında voleybol karşılaşması ve küçükler futbol turnuvası yapılacak.

Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, bu yıl ki Amatör Spor Haftası’nın geniş kapsamlı yapılacağını ifade etti.

Editör: TE Bilişim