Armutlu Belediyesi toplantı salonunda yapılan Olağan Genel Kurulu, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan’ın yanı sıra eski başkan Levent Öztürk ve üyeler katıldı. Yapılan oylama sonrasında 3 dönemdir başkan olan Levent Öztürk görevi Adil Fidanoğlu’na devretti.

Armutlu Belediyespor’u önemli yerlere getirdiklerine vurgu yapan eski başkan Levent Öztürk,” 3 yıldır başkanlık görevini üstlendim. Bu dönem içerisinde takımımızı Bölgesel Amatör Lige yükselttik. Ayrıca Türkiye Kupası’nda oynama başarısı gösterdik. Yapılan kongre sonrasında başkanlığı Adil Fidanoğlu’na devrediyoruz. Kendisine başarılar diliyoruz ve her zaman takımımızın yanında olup destek olacağız” dedi.

Bayrağı devraldıklarına vurgu yapan yeni başkan Adil Fidanoğlu ise, iyi bir takım aldıklarını başarıyı devam ettirmek için maddi manevi hiçbir şeyden kaçınmayacaklarını söyledi.

Armutlu Belediyespor’un yeni yönetimi’nde Adil Fidanoğlu, Ferruh Karadeniz, Tamer Bostancı, Ömer Serez, Mehmet Çelik, İbrahim Karabacak, Osman Gün, Cengiz Aslan yer aldı. Yedek üyelerde ise Sönmez Bülbül, Cuma Ali Kavruk, Selim Bayram, Hüsnü İzmir, Yaşar Aydıner, Hüseyin Sungur, Musa Çalı ve Sabri Baydar bulunuyor.

Denetleme Kurulu asil üyelerde ise İlhan Hoca, Halil Hamamcı, Süleyman Ekinci yedek üyelerde ise Murat Uğur, Salih Aslan ve Ramazan Mesut Güdük yer alıyor. 

Editör: TE Bilişim