Transferde sessiz ve derinden ilerleyen Siyah Beyazlı ekip 2 stoper, 2 sol bek, 2 kanat ve 1 orta saha oyuncusunu kadrosuna kattı.

2011-2012 sezonunda mücadele ettiği Bölgesel Amatör Ligi sonrasında Süper Amatör Lig Şampiyonu Esenköyspor ile play out müsabakası oynayan Armutlu Belediyespor rakibini mağlup ederek gelecek yıl da ilimizi BAL’de temsil etme hakkı kazanmıştı.

Transferi büyük ölçüde tamamladıklarını ve sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde gerçekleştireceklerini belirten  Armutlu Belediyespor Kulübü Başkanı Levent Öztürk, “2012-2013 sezonu öncesinde hem iç hem de dış transferimizi büyük ölçüde bitirdik. Yönetim olarak aldığımız karar gereği yeni sezon hazırlık kampımızı kendi tesislerimizde yapacağız. Kulübün borçlarının çokluğu sebebiyle yeni sezonda ekonomik anlamda kısıtlamalara gittik. İç ve dış transferde istediğimiz oyuncularla anlaşma sağladık. Yeni sezon öncesinde kadromuza 2 stoper, 2 sol bek, 2 kanat oyuncusu ve 1 orta saha takviyesinde bulunduk. Bunların dışında 1 forvet ve 1 orta oyuncusu daha transfer etmeyi düşünüyoruz. Yeni sezon öncesinde A takım futbolcu seçmeleriyle ilgili yoğun talep alıyoruz. Teknik heyetimizin isteği doğrultusunda 2012-2013 sezonu öncesinde A takımımız için futbolcu seçmeleri gerçekleştirebiliriz. Yeni sezonda üst sıraları hedefliyoruz. Nokta transferler yaparak kadromuzu güçlendirdik” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim