Ev sahibi olan Siyah Beyazlılara 3 puanı getiren goller ise Ali Çukadar (3), Cemal (2), Suat (2),Osman’dan geldi. Konuk Siyah Beyazlıların sayıları ise Umut ile Ercan (k.k)’dan geldi.

Armutlu İlçe Stadyumunda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip hızlı giriş yaparak 5. Dakikada Osman’ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Bulduğu golle rakibinin konsantrasyonunu bozan Siyah Beyazlı ekip 10. Dakikada golcüsü Ali Çukadar ile farkı 2’ye çıkartmayı başardı. İlk 10 dakikada 2 gol bulan Armutlu Belediyespor’da dakikalar 25’i gösterdiğinde usta oyunculardan Cemal sahneye çıktı ve skoru 3-0’a getiren gole imzasını attı.Yediği peş peşe gollerle oyuna ortak olmada sorun yaşayan Doğuşspor 44. Dakikada Umut’un golüyle skoru 3-1’e getirerek devre arasına moralli girdi.

Maçın ikinci 45 dakikasının santrası ile birlikte Armutlu Belediyespor oyunda baskı kuran taraf oldu. Dakikalar 50’yı gösterdiğinde ev sahibi ekip Suat ile farkı yeniden 3’e çıkartırken skor tabelasında ise takımını 4-1 öne geçirdi.

Armutlu Belediyespor 65. Dakikada geliştirdiği atakta Cemal kendisinin iki takımını da 5-1 öne geçiren gole imzasını attı.  Müsabakanın 80. Dakikasında Ali Çukadar takımının altıncı golünü kaydederken, günün bir diğer etkili isimlerinden Suat 82. Dakikada skoru 6-1 yaptı. Bu golden 3 dakika sonra ani gelişen Armutlu atağında sahanın yıldızlarından Ali Çukadar kendisinin üçüncü, takımının sekizinci golüne imzasını atarak skoru 8-2 yaptı.

İkinci yarıda da pek varlık gösteremeyen konuk Doğuşspor 90. Dakikada Ercan’ın kendi ağlarını havalandırmasıyla skoru 8-2 yaparken bu gol maçında skorunu tayin etti. 

Editör: TE Bilişim