Hafta arasında İsmail Dilsizoğlu ile yollarını ayıran Siyah Beyazlı ekip yerine ilk teknik direktörlük deneyimini yaşayan Kemal Dulda’yı getirirken kariyerine 3 puanla başlamış oldu. Uzun bir aradan sonra 3 puanla tanışan temsilcimiz düşme potasından da bir nebze olsun uzaklaşmış oldu.

Beykoz İlçe Stadyumunda kötü zemine karşın oynanan müsabakaya her iki takımda etkili başladı. İlerleyen bölümlerde oyuna ağırlığını koyan Armutlu Belediyespor rakip kaleye gol için yüklendi. Karşılaşma da dakikalar 20’yi gösterdiğinde topla buluşan Kenan Beykozspor filelerini havalandırarak takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra ev sahibi ekip gol arasa da ilk 45 dakikadan başka gol sesi çıkmayınca temsilcimiz soyunma odasına 1-0’lık avantaj ile girdi.

Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasında her iki takımın organize geliştirdiği ataklar sonuçsuz kalınca Armutlu Belediyespor ilk yarıda bulduğu golle karşılaşmayı 1-0 kazanarak İstanbul’dan 3 puanla döndü. Puanını 11’e yükselten Siyah Beyazlı ekip düşme potasının 3 basamak üstüne çıkmış oldu.

Editör: TE Bilişim