Sezona 3. Lig parolasıyla başlayan ancak ikinci devrede aldığı kötü sonuçlardan dolayı zirvenin gerisinde kalan Siyah Beyazlı temsilcimiz son olarak Yalovaspor’un 3-0 mağlup ettiği Keşanspor ile kozlarını paylaşacak.

22. haftada Çanakkale’de Yeni Çanspor’u 1-0 mağlup ederek hasret duyduğu 3 puanı hanesine yazdıran Armutlu Belediyespor, kendi tesislerinde sürdürdüğü hazırlıklarında Keşanspor maçına kenetlenmiş durumda

Geride kalan 22 haftada 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Siyah Beyazlılarımız, attığı 21 gole karşılık kalesinde 14 gol gördü ve 35 puan toplayarak grubun 5.sırasında oturuyor.

Temsilcimizi ağırlayacak Keşanspor ise oynadığı 22 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 13 mağlubiyet alırken 23 puanla 11.sırada yer alıyor.

Ligin ilk yarısında Yalova’da oynanan müsabaka 0-0’lık eşitlike sona ermiş ve iki takımda 1 puana razı olmuştu. Keşanspor ile Armutlu Belediyespor arasında 25 Mart Salı günü Keşan Atatürk Stadyumu’nda oynanacak mücadele, saatler 13.30’u gösterdiğinde start alacak.

Editör: TE Bilişim