Kemal Dulda’nın gelmesiyle birlikte ara transferde 5 oyuncusu ile yollarını ayıran ve 4 yeni ismi kadrosuna katan Siyah Beyazlı ekip Ayvalıkgücü Belediyespor’dan 1986 doğumlu forvet oyuncusu Alaattin Öztürk ve defans mevkiinde oynayan Adana Pozantı Belediyespor’dan Kerem Dalyan’ı transfer etti.

Teknik heyetin raporu doğrultusunda kadrosunda bulunan eski futbolcuları Cemal Abdullah Gürses, Mehmet Durak, Yavuz Tanta, Ertuğrul Canikli ve Muhammet Açıkgöz ile yollarını ayıran ve 4 yeni ismi kadrosuna katan Armutlu Belediyespor 2 ismi daha kadrosuna dahil etti.

Kampın takıma çok faydalı olduğunu ve teknik heyetin raporu doğrultusunda transferleri gerçekleştirdiklerini belirten Armutlu Belediyespor Kulübü Başkanı Levent Öztürk, “Daha önce kadromuza 4 isim kazandırmıştık. Önceki günde Ayvalıkgücü Belediyespor’dan 1986 doğumlu forvet oyuncusu Alaattin Öztürk’le anlaştık. Stoper bölgemize ise Adana Pozantı Belediyespor’dan Kerem Dalyan’ı dahil ettik. Sol kanat için bir oyuncuyla daha görüşmelerimiz devam ediyor. Bunun dışında bugün İstanbul deplasmanında Bağcılar ile hazırlık maçı oynayacağız. Perşembe günü ise ikinci hazırlık müsabakasını Bursa deplasmanında Orhangazispor ile yapacağız. Önümüzdeki hafta sonu Pazar günü ise kendi sahamızda Kütahyaspor ile bir hazırlık maçı daha gerçekleştireceğiz. Takıma kazandırdığımız transferlerimizde bizlere maddi ve manevi katılarını esirgemeyen Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan’a şükranlarımızı sunuyorum. Kulübün maddi olarak tek kuruş hiçbir borcu kalmamıştır. Tüm futbolcularımızın alacaklarını ödedik. İnşallah ligin ikinci yarısında yukarıları zorlayan bir ekiple mücadele edeceğiz. Gelecekteki Armutlu Belediyespor’un da iskeletini oluşturduk. Ayrıca takım menajerimiz Hüseyin Sungurlu’da hiçbir beklentisi olmadan yaptığımız transferlerde bizlere çok katkısı sağladı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.
Editör: TE Bilişim