Geçtiğimiz sezon Kemal Dulda ile Bölgesel Amatör Lige başarılı bir sezon geçiren ve direk katılma hakkını elinde bulunduran Armutlu Belediyespor’da yönetim kurulu ani bir karar ile BAL’a katılmamıştı.

Yalova Süper Amatör Kümede mücadele edecek Siyah Beyazlı ekipte ise geçtiğimiz sezon formasını terleten oyuncular bir bir kulüpten ayrılıyor.

Armutlu Belediyespor’un geçen sezon 24 Bölgesel Amatör Lig maçında, 1’de Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında formasını giyen Burak Mete’nin Yenibosnaspor’a, golcü oyuncu Eşref Keçeci Sorgun Belediyespor’a, Serbay Aydın ise Kozlu Belediyespor’a transfer oldu. Bunu yanı sıra ,5 sezondur Armutlu Belediyespor forması giyen 28 yaşındaki ortasaha oyuncusu Tuncay Himtaş ilk profesyonel imzayı attığı kulüp olan1926 Bulancakspor'la anlaştı.

Armutlu Belediyespor’da orta saha ve sağ kanatta oynayan Gökhan Güngör 2014-2015 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig 10.Grupta mücadele edecek olan Sultangazispor’a transfer oldu. Siyah Beyazlı ekibin formasını giyen Ferhat Uysal, Doğukan Çevik ve Kemal Şimşek ise Edirnespor Gençlik yolunu tuttular. 

Editör: TE Bilişim