Teknik direktör İsmail Dilsizoğlu ile yola devam eden Siyah Beyazlı ekip Yalovaspor’un eski stoperi en son 3. Lige çıkma başarısı gösteren Çorum Belediyespor’da oynayan İsmail Oruç ile her konuda anlaşma sağladı.

İsmail Oruç’un yanı sıra Yalovaspor’un eski bek oyuncularından geçtiğimiz sezon devre arasında Ünye Belediyespor’a giden Murat Toprak ile de görüşen Siyah Beyazlı ekip futbolcu ile anlaşma sağlayamadı.

Armutlu Belediyespor’un dış transferde kadrosuna kattığı bir diğer isim ise Yalovaspor’un eski kalecisi Uğur Altıparmak ve alt yapısından Gölcükspor’a giden Barış Kılıç oldu. Siyah Beyazlı ekip dış transferde İsmail Dilsizoğlu’nun raporu doğrultusunda 2 orta saha ve 1 forvet almayı planlıyor. İç transferde de görüşmelerini sürdüren Siyah Beyazlı ekip geçen yıl başarılı bir performans gösteren kaleci Samet Gündüz, forvet oyuncusu Abdullah Cemal Gürses, kanat oyuncusu Gökhan Aktaş, Mehmet Durak ve Cihan Düştegör ile prensipte anlaştı.

Sezona güçlü bir kadro ile girmek istediklerini belirten Armutlu Belediyespor Kulübü Başkanı Levent Öztürk,” İç ve dış transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kadromuza kattığımız oyuncularımız var. İsmail Oruç ve Uğur Altıparmak ile anlaşma sağladık. Alt yapımızdan yetişerek Gölcükspor’a transfer olan genç oyuncu Barış Kılıç ile de anlaştık. Bunun yanı sıra teknik direktörümüzün verdiği rapor doğrultusunda 2 orta saha ve 1 forvet oyuncusu daha almak istiyoruz. Bunun yanı sıra iç transferde Samet Gündüz, Gökhan Aktaş, Abdullah Cemal Gürses, Cihan Düştegör ve Mehmet Durak ile de anlaşmamamızı yaptık. Bu sene geçen sene olduğu gibi 3. Ligi hedefliyoruz. Bunun temellerini atmaya başladık” dedi.

Editör: TE Bilişim