Ziyarette ASKF’nin yeni başkanı Tamer Erbul amatör spor kulüplerinin, çalışması ve sorunları hakkında bilgi verdi ve Yalova da 98 Spor kulübü var bunların 52 tanesi sadece futbolla ilgileniyor diğer spor dallarına spor kulüplerinin yönlendirip olimpik spor dallarında da sporcu yetişmesi için kulüp başkanlarıyla görüşüleceğini belirtti.

Amatör spor kulüplerinin ülke gençliği için faydalarından bahsederek, gelecekteki sportif başarılar için kulüplerin önemli bir yerde olduğunu belirten Kaplan,” Tük sporunun gelişmesi, kalkınması ve sporcu yetiştirme noktasında spor kulüpleri çok önemli bir yer tutmaktadır. Türk sporunun olamazsa olmazı spor kulüplerimizdir. Başarılı sporcular yetiştirmek için Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ve Spor Genel Müdürlüğü’nün Amatör Spor kulüplerine vermiş oldukları önem doğrultusunda, Sporun ve Sporcunun adresi olan kurum olarak amatör spor kulüpleri için ellerinden gelen desteği sağlayacağız” dedi.     

Spor İl Müdürlüğü’nde yapılan ziyaretin ardından Ahmet Saraç ve Amatör Saha 2’de incelemeler yapılarak yaşanan sıkıntılar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Editör: TE Bilişim