Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Başkan Tamer Erbul’un önemle üstünde durduğu konferans salonu çalışmaları aralıksız devam ederken, kısa süre içinde bitirip spor birimlerinin kullanımına açılması bekleniyor.
Ayrıca Yalova’da ki amatör maçların yayınlanacağı ve daha sağlıklı takip edilmesi için akıllı tabela (Elektronik Skorboard) ile Amatör Saha 1’de bulunan tribünler elverişsiz kış şartlarında sporseverlerin etkilenmemesi için tribün kapama montaj çalışmalarımızda sona doğru gelindi.
Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul,” Maç programlarının yayınlanacağı Elektronik Skorboard akıllı tabela ve kötü kış şartlarında sporseverlerin etkilenmemesi için tribün kapama montaj çalışmalarımızı kısa süre içinde bitirmek istiyoruz. Emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ederiz. Konferans Salonumuzdaki çalışmalarımızda sona doğru gelindi. Yalova Amatör Sporuna bir sözümüzü daha tutmanın gururunu yaşıyoruz. Bir daha ki seçime kadar değil, sporun geleceği için varız” dedi.

 

Editör: TE Bilişim