Divan başkanlığını Bayram Koçgündüz’ün gerçekleştirdiği kongrede katip üyelik görevini Sultan Eyüpoğlu ve Turgay Aydın üstlendi. Yalova Amatör Kulüpleri Federasyonu’nun da Genel Sekreter ve Başkanlık eden Harun Keser, koltuğunu Tamer Erbul’a bıraktı. Yalova Belediyesi Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde yapılan kongrede mevcut başkan Harun Keser ve Yalovaspor Kulübü eski başkanlarından Tamer Erbul yarıştı.

Eskiye nazaran 175 delegeden 155 delegenin katılım göstererek yapılan seçimde 151 geçerli oyun 89’unu Tamer Erbul başkanlığındaki liste kazanırken, 62 oyda eski başkan Harun Keser’in listesine gitti. 2 oyun geçersiz sayıldığı zarflardan 2 tanesi de boş çıktı.

Kongre sonrasında konuşan Divan Başkanı Koçgündüz, “ASKF seçimlerinde tarihi bir an yaşanıyor. Yoğun katılımla gerçekleşen seçimlerimizin spora faydalı olacak sevindirici bir tabloyla tamamlanması en büyük temennimiz. Rekabet her zaman iyidir ve centilmence bir seçim olduğundan dolayı her iki adayımızı da kutluyorum. Birbirimizi kırmadan, yüz akıyla geçen bir seçim oldu. İnşallah Yalova’ya ve Yalova futboluna hayırlı olmasını dilerken, yeni seçilen yönetime de başarılar diliyorum” dedi.

Sonuçların açıklamasının ardından her iki adayın birbirlerini tebrik etmesi ise gözden kaçmadı.

 

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yeni Yönetim Kurulu

Tamer Erbul – Başkan

Yalçın Tokay – Genel Sekreter

Mehmet Öztürk – Üye

Kartal Tekin – Üye

Enver Doğruyol – Üye

Suat Aydın – Üye

Emre Pirinç – Üye

Cemil Geçer – Üye

Coşkun Er – Üye

Denetleme Kurulu Asil

Ayhan Çalışkan

Mehmet Delioğlu

Erkan Şar

Federasyon Delegeleri

Tamer Erbul

Şaban Ok

Oral Akoğlu

Kenan Dursun

Günal Hürgezer

Onur Kurulu

Erdinç Erkorkmaz

Osman Kukul

Ahmet Kurşun

Editör: TE Bilişim