Çiftlikköy Belediyespor’un Bölgesel Amatör Ligde yer aldığı dönemde de takımın başına olan Avşar, Kırmızı Siyahlı takım ile 3 dönemini yaşayacak. Sezonun başlamasına kısa bir süre kala teknik direktör Necdet Toker ile yollarını ayıran takım kaptanı Orhan Bayraktar’ın çalıştırdığı Çiftlikköy Belediyespor teknik direktörlük koltuğuna İşcan Avşar yeniden oturdu.

Çiftlikköy’ü 2008-2009 ve 2009-2010 sezonlarında da çalıştıran Avşar, Kırmızı Siyahlı ekibi Süper Amatör Küme’de ikinci bitirirken  3. Lig’e terfi maçında 3-0’lık kaybetmesinin ardından ilk kez kurulan Bölgesel Amatör Ligi’ne katılma hakkı elde etmişti.

2010-2011 sezonunda BAL’da Armutlu Belediyespor ile Play Out maçı oynayan Çiftlikköy, rakibine yenilerek Süper Amatör Küme’ye düşerken İşcan Avşar istifa etmiş yerine Necdet Toker getirilmişti

Bu sezon başında Toker ile yollarını ayıran Çiftlikköy, tecrübeli kaleci Orhan Bayraktar’a aynı zamanda teknik direktörlük konusunda tam yetki veren yönetim, önceki akşam İşcan Avşar’la resmen anlaşma sağlamış oldu.

Yuvaya döndüğü için mutlu olduğunu söyleyen deneyimli antrenör İşcan Avşar, “Yuvama geri döndüğüm için mutluyum. Antrenörlük kariyerime ilk başladığım yer burasıydı ve yeniden Çiftlikköy’e geldiğim için büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim