Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen  “Yıldız ve Gençler Kız-Erkek Türkiye En İyi 12’ler Masa Tenisi Turnuvası” tamamlandı. Yalova Belediyesporlu raketlerden Aybala Koçal Yıldız Kızlarda dördüncü olarak ilimize kupayla döndü. Adana Sarıçam Asım Savaş Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvaya Türkiye’nin değişik illerinden ve en iyi sporcularından toplam 96 kız ve erkek sporcu mücadele etti.
Yalovalı raketlerden Ece Haraç Yıldız Kızlarda altıncı sıranın sahibi olurken, Yıldız Erkeklerde ise Yücel Ocak yedinci sırayı elde etti. Genç kızlarda Çiğdem Köse on ikinci olurken, genç erkeklerde ise Tugay Şirzat Yılmaz beşinci, Umut Emre Başsan yedinci Bilal Selim Tok ise dokuzuncu oldu.
Dereceye giren sporculara ödüllerini Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Adil Yiğenler, Sarıçam İlçe Spor Müdürü Ali Bilgiç, Masa Tenisi Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyesi Saat Yücel, Masa Tenisi Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ömer Taşkıran, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) Öğretim Görevlisi Müge Atakan verdiler.
Editör: TE Bilişim